ZABAVI SE
 
HomePortailGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Horoskop za kucne ljubimce!

Go down 
AuthorMessage
h5n1
Admin
Admin
avatar

Posts : 363
Join date : 2008-03-22
Age : 25

PostSubject: Horoskop za kucne ljubimce!   Sat Mar 22, 2008 9:55 pm

Horoskop za kućne ljubimce

Jedan od poslednjih hitova na Internetu među svim ljubiteljima životinja i vlasnicima kućnih ljubimaca je horoskop. Videćete i sami koliko smešno zvuči, a posebno ukoliko se potrudite da pročitano primenite na svojim ljubimcima.

Ovan

Ljubimci rođeni u znaku Ovna su avanturisti.

Psi: Kao prvi znak u zodijaku, psi Ovnovi žele da budu predvodnici. Odvedite vašu kucu u prirodu i uskoro ćete videti da želi da privuče pažnju. Lovački psi i hrtovi su obično rođeni u znaku Ovna. Većina ne voli kada su vezani i neobuzdano istražuju svaki ćošak i skrivenu rupu. Žele da ostave svoj trag u svetu koji ih okružuje. Nisu tolerantni prema drugim psima, ulaze u okršaje i pokušavaju da dominiraju nad svim drugim životinjama, ali i ljudima u okolini.

Mačke: one su usamljenici i nekada se dešava da ih ne vidite danima. Čak su u stanju da se hrane u svim komšijskim stanovima ili kućama, samo ne u svojoj. Netolerantne su prema prema svim životinjama koje smatraju uljezima. Ako u stanu imate i ribice, dobro ih zaštitite ili će biti u nevolji. Noću ćete često čuti vašu mačku Ovna kako frkće na druge mačke, a onda nije isključeno da će početi prava bitka, što ćete primetiti po ožiljcima na njenom telu.

Bik

Kućni ljubimci rođeni u znaku Bika imaju blagu prirodu, osim ako se ne nađu u ekstremnim situacijama.

Psi: oni su lojalni, verni i laki za dresuru. Savršeni su vodiči i divno se slažu sa decom. Velike su maze i svi ih obožavaju. Jaki su dok su mladi, a slabe s godinama. Teško je pronaći starijeg psa Bika koji nije debeo. Prva ljubav im je hrana, a druga muzika. Ako hoćete da vaša kuca Bik bude srećna, puštajte mu Betovena - sedeće i slušaće satima, a možda će početi i da peva. Ne kreću se mnogo ni brzo, osim kada ih neko ne izazove.

Mačke: većina maca Bikova imaju krupne i lepe oči. To je poklon koji su dobile od svoje vladajuće planete Venere. Kada su mlade, često pobeđuju na takmičenjima, posebno plavooke sijamke. Ipak, kada ostare, možete da zaboravite na izložbe, zato što u tom životnom dobu uglavnom izgledaju kao veliki čupavi jastuci. Zapamtite - nikada, baš nikada, ne dajte svojoj maci Biku svežu ribu. Ako napravite tu grešku, ona će početi da odbija svu drugu hranu. Uživaju u luksuzu i u stanju su da vam zauvek leže u krilu, očekujući pažnju, maženje i paženje.

Blizanci

Kućni ljubimci rođeni u znaku Blizanaca su inteligentni, zabavni i brzo uče fazone.

Psi: oni nikada nemaju mira. Sve im brzo dosadi i iziskuju konstantnu pažnju. Vole nova okruženja i obožavaće vas ako ih pošaljete kod prijatelja na nekoliko dana. Ako možete da prevaziđete to što su nestrpljivi, uskoro ćete moći da ih naučite raznim fazonima, na primer da se prave mrtvi ili da skaču kroz obručeve. Vole da se prve važni. Brži su od svih drugih znakova. Ipak, pazite na vašeg psa Blizanca - nisu baš suviše verni, pa bi mogli da pobegnu zauvek.

Mačke: nije retka pojava da mačke odbijaju da slušaju gazdu, ali Blizanci su izuzetak. One su najkomunikativniji znak u zodijaku, pa se čini da razumeju sve što im gazda kaže. Kada hoće da odgovore, mjauču. Takođe su hiperaktivne, vole da se udešavaju i imaju izrazito oštar vid. Veoma su bistre i u stanju su da nauče da otvore posudu sa svojom hranom.

Rak

Hipersenzibilni Rak misli da je vaše dete.

Psi: ne naređujte vašem kućnom ljubimcu, inače će se rasplakati. Psi Rakovi su najosetljiviji znak u horoskopu i veoma često menjaju raspoloženje. Potrebno im je da znaju da su vam potrebni i neprestano iziskuju pažnju i maženje. Izgovaraćete "dobra kuca" sve dok vam se grlo ne osuši. Divni su roditelji, pa bi trebalo da im omogućite da imaju mlade. Odlično se slažu sa decom zato što i sami misle da su deca. Skaču u vodu svaki put kada za to dobiju priliku.

Mačke: one su prave noćobdije. Imaćete problem ako budete pokušavali da ih razbudite danju, dok će noću biti izuzetno aktivne. Obožavaju zvuk sopstvenog glasa. Ako usred noći čujete mjaukanje spolja, sigurno je u pitanju Rak. Na svu sreću, nisu ratoborni i brzo se povlače s bojnog polja. Vaša maca Rak će vam definitivno okupirati srce neprekidnom potrebom za pažnjom.

Lav

Lav je lepotan i toga je svestan

Pas - samo ih obožavajte i tretirajte ih kao da su kraljevi. Nisu posebno aktivni, mada uživaju kada su u centru zbivanja (a samim tim i vaše pažnje). Veoma su svesni svoje pojave kojom se ponose.

Mačka - ona mora da bude kraljica kuće. Zna se ko je gazda - vaša mačka Lav. Samo im pokažite koliko ih volite, mazite ih i pazite i dobićete njihovu bezrezervnu ljubav. Često su u centru pažnje zbog divne dlake.

Devica

Devicama je neophodno da se nečim bave

Pas - lepo sedi - ovako bi najbolje mogao da se opiše pas Devica. On je smiren kada se nalazi napolju, ali u kući je nemiran. Uvek planira sledeću akciju. "Zaposlite" ih ili ima zadajte da brinu o nekom ljudskom biću ili drugoj životinji. Moraju da budu zaposleni da ne bi upadali u probleme.

Mačka - atletski građene, brze i odlično izbalansiranih pokreta. Da li imate osećaj da se vaša maca Lav brine o vama i o životinjama iz komšiluka? Ako nije tako, dajte joj bar igračku o kojoj će moći da se stara. Pustite je da se često igra i ne zaboravite da joj obezbedite prozor sa koga će moći da posmatra spoljni svet. Više će vas voleti ako je hranite zdravom hranom, uključujući i povrće.

Vaga

Kućni ljubimci Vage su miroljubive

Pas - oni žele mir po svaku cenu. Uradiće sve samo da bi vas zadovoljili. Teško je ne primetiti psa Vagu zato što su obično izuzetno lepi i smireni. U prirodni su druželjubivi i potreban im je podsticaj od drugih životinja. Oni vole kada u okruženju u kome se nalaze vladaju harmonični odnosi.

Mačka - one vape za tim da se svi lepo slažu i u stanju su da ustupe svoj ukusni obrok nekome drugom samo da bi svi bili zadovoljni. Veoma su društvene, nećete ih nalaziti ispod kreveta, već tik uz vaše noge. Tu će čekati da im kažete: Sve je OK, opusti se, ja te volim. Obično su lepe jer im je vladajuća planeta Venera.

Škorpija

Dominantni kućni ljubimci koji žele da vas poseduju

Psi - vi ste njegovo vlasništvo. Ponosni su i nezavisni i neće im se svideti kada im kažete šta treba da rade. Mogu da nestanu na dug vremenski period, a da i ne primetite. Imaju mnogo tajnih mesta. Čvrsto se vezuju za predmete koje vole i obično su životinje samo jednog gazde. Osetljive su na ono što osećate.

Mačke - toliko su posesivne da je vrlo izvesno da će vam ostaviti trag na telu da bi vas obeležile. Odvlačiće vam stvari na tajna mesta. Osetljive su i radoznale. Mogu da se nađu u opasnim situacijama na nepoznatom terenu koji ispituju. Mnogo vremena provode maštajući. Moguće je da pored stranaca budu obazrive. Potreban im je siguran dom.

Strelac

Izuzetno su aktivni i pametni. Uvek će vas zabavljati.

Psi: Jadna kuja koja dobije štence Strelce, zato što će je uništiti svojom hiperaktivnošću i naletima energije. Kada počnu da rastu, počinju da uspostavljaju samokontrolu i dobijaju mišiće. Vatreni znak sa vladajućom planetom Jupiterom ih čini izuzetno hrabrim. Psi Strelci su poverljivi, na njih se možete osloniti. Imaju jak karakter i znaju mnogo zabavnih trikova.

Mačke: Radoznalost ih često dovodi na pogrešna mesta u pravo vreme. U vreme obroka mogu da se ne pojave, a kada vidite mačku da ne može da siđe sa drveta, verovatno se radi o Strelcu. Vole privrženost, ali mrzeće ako ih "gušite". U takvoj situaciji će se okrenuti i otići. Vaša maca Strelac obožava svoju slobodu. Veoma je popularna i povremeno će odbijati da se meša sa drugim vrstama mačaka. Dlaka joj je duga, kao griva i izuzetno je aktivna i energična.

Jarac

Izgledaju ostarelo pre vremena.

Psi: Priča se da psi Jarci izgledaju staro od trenutka kada se rode, ali da se s vremenom menjaju. Dobro podnose hladnoću, što pogoduje rasama poput haskija ili bernandinaca. Ne plaše se teškog rada. S obzirom na to da im je vladajuća planeta Saturn, potrebno im je mnogo vremena da završe ono što rade. Šetnja s Jarcem može da bude stresna, pošto će stalno zaostajati za vama. Tvrdoglavi su i vrlo je izvesno da će ignorisati vaše komande ili pozive.

Mačka: Najsebičnije mačke su rođene u znaku Jarca. Poješće vašu hranu, uživaće dok je mazite, a onda će se okrenuti i otići kao da ne postojite. Ne uživaju u kućnoj atmosferi i mada im je priroda teška zaslužiće vašu ljubav.

Vodolija

Ako je vaš kućni ljubimac švaler, onda je definitivno Vodolija.

Psi: Oni imaju potrebe koje su drugim psima čudne. Nastupaće u cirkusu, uživaće ako se pojavljuju na televiziji i povremeno se čini da su humaniji od ljudi. Ipak, vole da se druže sa svojom vrstom i vole da trče. Srećan pas Vodolija je onaj koji ima slobodu, zato što jedva čeka da bude pušten sa lanca.

Mačka: Vaša bela sijamka, rođena u znaku Vodolije, verovatno bi bila oduševljena ako bi je ofarbali u pink boju. Možda će više voleti da jede čokoladu umesto ribe, najbolji prijatelji su joj ptice i spavaće u psećoj korpi. Moguće je, čak, i da će uživati u kupanju. Vodolija maca ne liči ni na jednu drugu mačku. Izuzetno su nezavisne, potrebni ste joj samo da biste je snabdevali hranom, pa ne očekujte veliku privrženost. Sve životinje Vodolije su odlične za rad na televiziji.

Ribe

Kućni ljubimci Ribe će znati kada ste srećni ili uznemireni.

Psi: Zbunjujuće je biti pas Riba. Ideja smenjuje ideju, pa ćete često zateći scenu kako se šeta od činije sa vodom do korpe gde spava i nazad. Psi Ribe uživaju kada se šetaju pored mora. Možda će čak poželeti da jede ribu. Imaju slabe zglobove i šape, pa obratite pažnju ako počnu da šepaju.

Mačke: One su Elizbet Tejlor mačijeg sveta. Ogrlica sa dijamantom joj je omiljeni nakit. Ponekada ide sa uzdignutom glavom, pa ćete se pitati čime ste je uvredili. A onda će, nekoliko sekundi kasnije, tražiti da je mazite. Kada bi mogle da govore, omiljena fraza bi im bila:"Ne znam šta hoću, ali hoću ga odmah!" Imaju izuzetno razvijenu intuiciju i momentalno će znati da li ste srećni ili tužni.

Priredila: I. Stojanov
Back to top Go down
View user profile http://ne-zabavi-se.forumotion.com
 
Horoskop za kucne ljubimce!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ZABAVI SE :: Horskop!-
Jump to: